developer-center-logo
  • خانه
  • تکنولوژی
    • موبایل
    • مهندسی نرم افزار
    • مدیریت آی تی – IT
    • سرگرمی
    • کامپیوتر
    • شبکه
    • بازی های کامپیوتری
  • علمی
  • کسب و کار
    • کاریابی متخصصین نرم افزار
    • تجارت
  • انجمن
  • نقد و برسی
جامعه برنامه نویسان
  • خانه
  • تکنولوژی
    • موبایل
    • مهندسی نرم افزار
    • مدیریت آی تی – IT
    • سرگرمی
    • کامپیوتر
    • شبکه
    • بازی های کامپیوتری
  • علمی
  • کسب و کار
    • کاریابی متخصصین نرم افزار
    • تجارت
  • انجمن
  • نقد و برسی
  • خانه
  • تکنولوژی
    • موبایل
    • مهندسی نرم افزار
    • مدیریت آی تی – IT
    • سرگرمی
    • کامپیوتر
    • شبکه
    • بازی های کامپیوتری
  • علمی
  • کسب و کار
    • کاریابی متخصصین نرم افزار
    • تجارت
  • انجمن
  • نقد و برسی
تکنولوژی

جاه طلبی تاریخی چینی ها؛ BYD با برند الکتریکی یانگ وانگ به جنگ مرسدس می رود

برنامه نویس
25 دی, 1401 3 دقیقه مطالعه
8 بازدیدها
0 اظهار نظر

شرکت BYD از یک برند جدید رونمایی کرد. این برند YangWang نام دارد و محصولاتی لوکس و باکیفیت تولید خواهد کرد. در واقع بی وای دی با تاسیس این برند قصد دارد با شرکت های بزرگی چون مرسدس بنز، بی ام و، آئودی و لکسوس رقابت کند. SUV U8 و ابرخودرو U9 اولین خودروهایی هستند که با نشان برند یانگ وانگ رونمایی شده اند.

یانگ وانگ U8، شاسی‌بلندی برقی با توانایی‌های آفرود بالا

شاسی‌بلند یانگ وانگ U8 همانند تویوتا لندکروزر و دیگر مدل‌های مخصوص آفرود، از شاسی نردبانی (مستقل از بدنه) بهره می‌برد. اما برخلاف لندکروزر، نیروی U8 توسط یک پیشرانه تمام الکتریکی تأمین می‌شود. این پیشرانه از چهار موتور تشکیل شده و هر کدام از چرخ‌ها به یک موتور مستقل متصل است. بی وای دی می‌گوید پیشرانه یانگ وانگ U8 درمجموع بیش از 1100 اسب بخار قدرت و  1625 نیوتن‌متر گشتاور دارد. جالب اینکه بی وای دی ادعا می‌کند U8 قادر است با اتکا به این پیشرانه، در 3 ثانیه سرعت خود را به صد کیلومتر در ساعت برساند.

آورده جدید بی وای دی به فناوری تورک وکتورینگ یا گشتاور برداری مجهز است. به‌لطف پیشرانه چهار موتوره، یانگ وانگ U8 می‌تواند همانند مرسدس بنز EQC دور درجای 360 درجه بزند؛ قابلیتی که از آن با نام چرخش تانکی یاد می‌شود. این شاسی‌بلند لوکس ویژگی حرکت خرچنگی را هم از هامر برقی الگوبرداری (بخوانید کپی!) کرده است.

همان‌گونه که در بالا نیز اشاره کردیم، یانگ وانگ U8 شاسی‌بلندی آفرودمحور است. به همین خاطر بدنه آن در برابر نفوذ آب مقاومت دارد و راننده می‌تواند با خیال راحت به دل برکه‌ها و رودخانه‌ها بزند. این شاسی‌بلند الکتریکی به تایرهای پنچررو نیز مجهز است و درصورت پنچری می‌تواند با حداکثر سرعت 120 کیلومتر در ساعت حرکت کند.

یانگ وانگ U8 طولی برابر با 5,300 میلی‌متر دارد و فاصله محوری آن به 3,050 میلی‌متر می‌رسد. با چنین مشخصاتی باید گفت این خودرو اندکی از مرسدس بنز G کلاس بزرگ‌تر است. متأسفانه در رابطه با ظرفیت باتری و برد حرکتی U8 فعلاً اطلاعاتی موجود نیست. همچنین بی وای دی هیچ تصویری از فضای داخلی آن منتشر نکرده است.

 

همچنین بخوانید : آینده عجیب بی ام و سری سه; مفهوم i Vision

 

قیمتی معادل 5.8 میلیارد تومان

انتظار می‌رود بی وای دی یانگ وانگ U8 با قیمتی در حدود یک میلیون یوان راهی بازار چین شود. این رقم معادل تقریباً 145 هزار دلار یا 5.8 میلیارد تومان است. بد نیست بدانید مرسدس بنز G کلاس بنزینی در چین حدود 2 میلیون یوان قیمت دارد؛ یعنی دو برابر U8. البته اگر بخواهیم دقیق‌تر باشیم، باید بگوییم این خودرو با مرسدس EQG رقابت خواهد کرد.

بی وای دی یانگ وانگ U9، یک سوپراتومبیل برقی با مشخصاتی ایده‌آل

به‌سراغ یانگ وانگ U9 می‌رویم، اتومبیلی که بسیار متفاوت از ساخته‌های قبلی بی وای دی است. این سوپراتومبیل برقی طراحی خاصی دارد و در نگاه اول شاید آن را به محصولات برندی مثل مکلارن تشبیه کنید.

از نظر پیشرانه، یانگ وانگ U9 با شاسی‌بلند U8 مشترک است. اما قدرت هر کدام از موتورها در این سوپراتومبیل به 322 اسب بخار افزایش پیدا کرده تا مجموع خروجی پیشرانه به 1288 اسب بخار برسد. بی وای دی ادعا می‌کند به‌لطف این خروجی چشمگیر، U9 صفر تا صدی برابر با 2 ثانیه دارد. چنانچه این رکورد در دنیای واقعی قابل ثبت باشد، با یکی از سریع‌ترین خودروهای جهان طرف خواهیم بود. برای مقایسه بد نیست بدانید ابرخودروی برقی ریمک نورا شتابی برابر با 1.85 ثانیه دارد؛ البته برای صفر تا 60 مایل.

تیغه میانی حاضر در عقب خودرو از ویژگی‌های ظاهری خاص U9 است

درباره قیمت بانگ وانگ U9 به رقم دقیقی اشاره نشده است، اما بی وای دی در مراسم رونمایی از عبارت سوپراتومبیل «میلیون یوانی» برای آن استفاده کرد. بااین‌حساب می‌توان نتیجه گرفت U9 حداقل یک میلیون یوان یا 145 هزار دلار قیمت خواهد داشت. البته از آنجایی که این خودرو عنوان سوپراتومبیل را با خود به یدک می‌کشد، قاعدتاً باید قیمتی بیشتر از U8 داشته باشد.

این خبر باز نشر از منبع بوده و دولوپرسنتر هیچ مسئولیتی در قبال صحت آن نداد.

مقاله را به اشتراک بگذارید

بیا دنبالم نوشته شده توسط

برنامه نویس

بعد
25 دی, 1401

قدرتمندتر با قدرت طراحی حرارتی بسیار کمتر؛ اینتل Core i9-13900T

قبلی
25 دی, 1401

5 ویژگی که می تواند گوشی های ارزان قیمت و میان رده را در سال 2023 جذاب تر کند

بدون نظر! اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    مطالب مشابه

    آیا Bing جدید می تواند بازگشت بزرگی برای مایکروسافت در دنیای فناوری داشته باشد؟

    برنامه نویس
    20 بهمن, 1401

    امروز در فضا: فضانوردان با Skylab خداحافظی کردند

    برنامه نویس
    20 بهمن, 1401

    آیفون 15 پرو مکس احتمالا صفحه نمایش 2500 نیت خواهد داشت

    برنامه نویس
    20 بهمن, 1401

    کد منبع Yandex در اینترنت قرار گرفت!

    برنامه نویس
    20 بهمن, 1401
    جامعه برنامه نویسان

    جدیدترین اخبار it و تکنولوژی ایران و جهان را از دولوپرسنتر دنبال نمایید.

    © 2022, تمامی حقوق محفوظ است.

    لینک های سریع

    • تماس با ما
    • درباره ما
    • وبلاگ

    دسته بندی ها

    • سلامت
    • تایپوگرافی
    • موزیک
    • سفر

    همراه ما باشید

    Facebook
    Twitter
    Instagram
    WhatsApp